Productfotograaf met verbeeldingskracht

  • Hoe fotografeer je spiegelende materialen als glas en metaal?
  • Hoe breng je textuur en gevoel van je fashion over?

studio

Als je je producten wilt verkopen, moet je er een perfect beeld van hebben. Zowel voor print als digitaal. Een kiekje maken kan iedereen. Professionele productfotografie gaat een stuk verder.

Natuurlijk is het tonen van de grootte, diepte en kleuren belangrijk. Nog belangrijker is dat de foto van je product een bepaald gevoel overbrengt. Dat de foto de persoonlijkheid van je product laat zien. Dat doet de fotograaf door bijvoorbeeld te variëren in belichting en standpunt. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het in de praktijk niet.

Zeker niet als het gaat om producten van reflecterende materialen zoals glas en metaal.

Maar dan moet je net Proshoots hebben. Die gaat door tot hij zelfs de meest glimmende tafeloppervlakken perfect op de foto heeft gekregen. Kwestie van ervaring, precieze techniek en geduld. Proshoots puzzelt net zolang met licht, perspectief en uitsnede tot hij rijk gelaagde beelden heeft gecreëerd waarover zowel hijzelf als zijn opdrachtgever tevreden is.

Fotografeert vorm én ruimte
Proshoots is niet alleen een technische foto-tovenaar. Doordat hij als vormgever is opgeleid kijkt hij altijd verder dan het platte beeld van de foto's alleen. Hij ziet als het ware alles in 3D.

Daardoor is hij ook scherp op wat er met de uiteindelijke foto gebeurt - natuurlijk altijd in samenspraak met de opdrachtgevers zoals art directors. Wordt het een catalogus of website? En hoe ziet de lay-out eruit? Al die zaken neemt Proshoots mee in zijn keuzes qua perspectief, achtergrond, compositie, scherpte/diepte en licht.

 Kambiz RajabzadaFotograaf kambiz

Kambiz Rajabzada, fotograaf en eigenaar van Proshoots Productfotografie is een expert op het gebied van productfotografie. Met zijn bedrijf Proshoots maakt hij productfoto’s die bestemd zijn voor websites, webshops of een catalogus. Kambiz gebruikt zijn technische vaardigheden en creativiteit op zo'n manier dat een product persoonlijkheid krijgt en een gevoel weet over te brengen. Heb je interesse in de productfotografie van Kambiz Rajabzada, wil je nog meer weten over hoe hij te werk gaat, of hem inhuren voor het maken van een serie productfoto's? Bezoek dan zijn website proshoots.nl.

Kambiz weet de juiste combinatie van licht en schaduw keer op keer vast te leggen in zijn foto’s. Met name bij het kwalitatief presenteren van zeer uitdagende objecten, zoals lampen, spiegels, metalen voorwerpen of objecten gemaakt van glimmend of reflecterend materiaal.

Waar de meeste fotografen afhaken, brengt Proshoots verlichting.

Bijvoorbeeld, het uitlichten van mechanische en technische objecten vraagt om visie en een analytisch denken kijkvermogen. Ook spelen materiaalkennis, kennis van belichtingstechnieken en ideeën over interessante composities een rol.

Proshoots heeft een professionele fotostudio, welke is gevestigd in het Bink36-gebouw in Den Haag. In deze creatieve werkomgeving laat fotograaf Kambiz Rajabzada zich graag inspireren. Voor technische en creatieve oplossingen bedoeld om ‘the perfect shot’ te maken van uw product.
Voor reclamecampagnes, catalogi, websites en alle andere communicatie.

Je kunt erop vertrouwen dat Proshoots de allermooiste foto's voor je maakt

Reviews

De foto’s van Proshoots zijn een echte eyecatcher.
Kambiz heeft een professionele en zeer efficiente werkwijze, prettige samenwerking, creatieve ideeën, concurrerende prijs, razendsnelle levering!

Sander Dorenbos https://nl.linkedin.com/in/sdorenbos

If you are looking for a dedicated professional studio photographer who can also shoot what other photographers can’t, stop…. you’ve just found the guy!
I must have seen and worked with hundreds of studio photographers as Creative Director, but Kambiz is way up in my top three.
I can totally recommend him and assure you upfront he won’t disappoint you!

Hjarald Agnes https://nl.linkedin.com/in/hjarald

Zeer goed geholpen door Proshoots. Waardering voor zijn vakbekwaamheid en professionaliteit. Met zeer hoogwaardige foto’s als eindresultaat. Een absolute aanbeveling.

Ralf van wieringen https://nl.linkedin.com/in/ralfvanwieringen

“Zijn passie, kennis en oog voor detail, maken het verschil.”

Marieke Blomsma www.linkedin.com/mariekeblomsma

“Foto’s zijn het belangrijkste onderdeel voor de uitstraling van je product. Proshoots levert goede kwaliteit foto’s. De persoonlijke service, flexibiliteit en snelheid waarop de foto’s geleverd worden zorgen voor een fijne samenwerking. Bedankt!”

Hatice www.anadyla.com

“Proshoots heeft ons zeer goed geholpen. Kambiz heeft heel veel geduld met  beginnelingen

en heeft vooral heel veel verstand van het vak fotografie.”

Arash Fili www.123accessoires.nl

“Proshoots is alles wat je zoekt in een productfotograaf. Snelle communicatie, snelle levering, vriendelijke mensen, concurrerende prijzen en natuurlijk, het aller belangrijkste, hele goede productfoto’s. Oh’Jackie kan u Proshoots van harte aanbevelen!”

Mieke Dornstedt www.ohjackie.nl

Instagram

urban_arrow_logo