Fotografie

  • Alles
  • Product
  • Fashion
  • Reclame

Wil je meer voorbeelden zien? stuur dan een mail naar Contact@proshoots.nl

 

Productfotografie

Productfotografie is de specialisatie van Proshoots. De fotograaf is in staat om zelfs het ingewikkeldste materiaal te fotograferen. Denk aan glimmende en spiegelende objecten van glas en metaal. Kwestie van techniek, creativiteit, geduld plus een doelgerichte aanpak. Proshoots heeft de nodige precisie om je product en de stijl van je bedrijf naar voren te laten komen.

Waarom productfoto's laten maken
Goede productfoto's vergroten de conversie van webshops en winkels. Zo'n foto is toch het eerste wat een klant van je product ziet. Hij moet direct het gevoel van dit-wil-ik-hebben krijgen. Als jij zorgt voor aantrekkelijk beeld dat de essentie van je producten weergeeft, heb je direct een voorsprong op concurrenten. Vaak genoeg zie je goedkoop aandoende foto's of platte plaatjes. Niet doen! Dat geeft een slechte indruk (die je niet meer goed kan maken).

Mooie foto's van producten en verpakkingen
Sieraden en horloges worden zonder hinderlijke reflecties op metaal en glas gefotografeerd. Kies voor een glossy ondergrond als je een luxe uitstraling wilt. Of voor bijvoorbeeld een houten ondergrond als je een robuuste uitstraling wilt.

Industriële producten en verpakkingen worden nauwkeurig in beeld gebracht. Alle belangrijke kenmerken zoals vorm, kleur en details als sluitingen e.d. worden duidelijk zichtbaar.

Design meubels krijgen het perfecte beeld dat ze verdienen. Scherp uitgelicht zodat de kijker alle features goed ziet. Spiegelende glazen en metalen artikelen helder zichtbaar, zonder irritante reflecties.

 
Productfoto's nodig?
Neem direct contact op voor een kop koffie

 

Fashion fotografie

Ben je op zoek naar sprankelende foto's van kleding en accessoires voor in je lookbook, website of webshop? Net als bij productfotografie draait het bij professionele fashionfotografie om de eerste indruk die de klant krijgt van de kledingstukken. De foto's moeten direct het gevoel van dit-wil-ik-hebben opwekken.

Mooie fashionfoto's maken direct de look-and-feel van de kleding helder. Bijvoorbeeld de intensiteit van de kleuren en hoe de stof aanvoelt. Je kunt de structuur van het gebruikte leer en fijne stoffen als zijde laten zien en inzoomen op de kleinste en mooiste details, zoals bijzondere steken en afwerkingen.

Plus: hoe beter je klant ziet hoe het product er daadwerkelijk uitziet, hoe minder retourzendingen je krijgt.

Fotograaf met feeling voor fashion
Proshoots verdiept zich samen met zijn klant in de beste manier om de kledingstukken te fotograferen. Voor welke doelgroep is de kleding bestemd? Wat is het gevoel dat je wilt oproepen? Met het oog van een ouderwetse etaleur laat hij zien hoe je de kleding het mooist kunt presenteren.

 Proshoots kan grote kledingcollecties in zeer korte tijd fotograferen.

 
Foto's van je fashion nodig?
Neem direct contact op voor een kop koffie

 

Reclamefotografie

Eerst het concept, dan de reclamefoto. Zo denkt Proshoots erover. Voordat de fotoshoot begint, moet eerst helder zijn welke boodschap je wilt overbrengen. Voor het versterken van de corporate identitiy is namelijk een andere stijl reclamefoto's nodig dan voor een verkoopcampagne voor een nieuw product.

Waarom reclamefoto's laten maken
Om één reden: de kijker overtuigen. Die kijker moet direct de essentie en kwaliteit van je product zien. Niet in een paar seconden - in één seconde.

Hoe til je je product uit boven alle andere? Het product zelf moet natuurlijk goed zijn. Maar net zo belangrijk is wat het communiceert, welk gevoel het wil overbrengen. Dat gaat om story en styling, maar zeker ook om de technische details van de fotografie.

Proshoots combineert twee talenten. De fotograaf is een technisch hoogbegaafde fotograaf én hij is in staat om verder te denken dan de foto's alleen. Wat wil je bereiken met de reclamefoto's? In welk medium komen ze het best tot hun recht? Samen met zijn opdrachtgevers, zoals artdirectors en creatieven, werkt hij aan sterke en karaktervolle reclamecampagnes.

 

Reclamefoto's nodig?
Neem direct contact op voor een kop koffie

Reviews

De foto’s van Proshoots zijn een echte eyecatcher.
Kambiz heeft een professionele en zeer efficiente werkwijze, prettige samenwerking, creatieve ideeën, concurrerende prijs, razendsnelle levering!

Sander Dorenbos https://nl.linkedin.com/in/sdorenbos

If you are looking for a dedicated professional studio photographer who can also shoot what other photographers can’t, stop…. you’ve just found the guy!
I must have seen and worked with hundreds of studio photographers as Creative Director, but Kambiz is way up in my top three.
I can totally recommend him and assure you upfront he won’t disappoint you!

Hjarald Agnes https://nl.linkedin.com/in/hjarald

Zeer goed geholpen door Proshoots. Waardering voor zijn vakbekwaamheid en professionaliteit. Met zeer hoogwaardige foto’s als eindresultaat. Een absolute aanbeveling.

Ralf van wieringen https://nl.linkedin.com/in/ralfvanwieringen

“Zijn passie, kennis en oog voor detail, maken het verschil.”

Marieke Blomsma www.linkedin.com/mariekeblomsma

“Foto’s zijn het belangrijkste onderdeel voor de uitstraling van je product. Proshoots levert goede kwaliteit foto’s. De persoonlijke service, flexibiliteit en snelheid waarop de foto’s geleverd worden zorgen voor een fijne samenwerking. Bedankt!”

Hatice www.anadyla.com

“Proshoots heeft ons zeer goed geholpen. Kambiz heeft heel veel geduld met  beginnelingen

en heeft vooral heel veel verstand van het vak fotografie.”

Arash Fili www.123accessoires.nl

“Proshoots is alles wat je zoekt in een productfotograaf. Snelle communicatie, snelle levering, vriendelijke mensen, concurrerende prijzen en natuurlijk, het aller belangrijkste, hele goede productfoto’s. Oh’Jackie kan u Proshoots van harte aanbevelen!”

Mieke Dornstedt www.ohjackie.nl
urban_arrow_logo

Instagram